De branddriehoek als metafoor voor Future Leaders

Op donderdag 7 september geeft prof. dr. Lidewey van der Sluis, hoogleraar Strategic Talent Management aan Nyenrode een presentatie over ‘Talent is goed, ambitie is nog beter!’. Zij geeft aan dat als je Future Leader wilt worden vooral "aan de slag moet gaan en veel uren moet maken", want maar 10% leer je door kennis te vergaren en 20% door coaching. Zij gebruikt de branddriehoek als metafoor, waarbij brandstof, zuurstof en warmte bij leiderschapsontwikkeling staan voor talent & intuïtie, omstandigheden en mentaliteit. Dit wordt door Van der Sluis (2013) de Gouden driehoek genoemd. “Als leidinggevende moet je zorgen dat je je medewerkers ‘zuurstof’ toedient, zodat ze bevlogen raken. Maar nu moet je als Future Leader vooral nog ‘zuurstof’ happen.”

DGBC Future Leaders Program 2017

Op donderdag 7 september zal zij op de eerste dag van de derde editie van het vierdaagse leiderschapsprogramma een keynote geven. Voorgaande jaren was zij één van de best gewaardeerde sprekers. Het DGBC Future Leaders Program is voor Young Professionals die de ambitie hebben op termijn de nieuwe (groene) leiders te zijn. Door middel van het aanbieden van dit programma wil DGBC de nieuwe generatie ondersteunen en stimuleren op het gebied van duurzaamheid en leiderschap. Dit gebeurt door kennis te delen, te coachen op gedrag en competenties, te verbinden met bestaande leiders en generatiegenoten en door Young Professionals concreet te laten samenwerken.

Aanmelden

Op de website www.dgbc.nl/flp is meer informatie te vinden over het DGBC Future Leaders Program. Aanmelden voor de derde editie van dit exclusieve programma kan nog tot 25 augustus 2017. Bij 50 aanmeldingen sluit de inschrijving.

Gerelateerd

BREEAM Awards

BREEAM Awards 2025: maak kans op internationale prijzen voor jouw project of organisatie

BDO: “We maken verduurzaming onderdeel van bedrijfsvoering”

BDO: “We maken verduurzaming onderdeel van bedrijfsvoering”

Overstroomde weg met auto's deels onder water

Nieuw trainingstraject biedt inzicht in klimaatrisico’s bestaand vastgoed