DGBC organiseert exclusieve Round Table bijeenkomst over ‘True Value’

Op dinsdag 2 juni organiseert DGBC een exclusieve Round Table bijeenkomst plaats over het thema ‘True Value’. Deze invitation only bijeenkomst vindt plaats bij DGBC-participant KPMG.

Over True Value

Bedrijven zullen steeds vaker gaan merken dat hun sociale gedrag van invloed is op het resultaat van de onderneming en daarmee op de uiteindelijke aandeelhouderswaarde. Als gevolg van nieuwe regelgeving, de toenemende invloed van stakeholders en de door economische, sociale en ecologische megakrachten gedreven dynamiek in de markt zullen ondernemingen in toenemende mate worden afgerekend voor de wijze waarop de zij omgaan met de omgeving, het milieu, de mensenrechten, de arbeidsomstandigheden en het klimaat. KPMG heeft in kaart gebracht hoe groot de gevolgen kunnen zijn van het sociale gedrag van bedrijven op het resultaat. Tijdens deze Round Table komt de casus van de Nederlandse Spoorwegen (NS) aan bod, maar gaan we vooral met elkaar in gesprek wat True Value kan betekenen voor de bouw- en vastgoedsector. 

“True Value has helped us to articulate our economic, environmental and social impacts much more clearly and to explain how these impacts interact. This will help to improve our dialogue with stakeholders and help our passengers make better informed decisions about their own mobility.” aldus Engelhardt Robbe (CFO Nederlandse Spoorwegen)

Programma

Bekijk het programma in de agenda.

Gerelateerd

Deel jouw Paris Proof-tool via DGBC

Deel jouw tool voor CO2-reductie

CSRD biedt kansen en uitdagingen voor bedrijven – Inzichten van ervaringsdeskundigen

CSRD biedt kansen en uitdagingen voor bedrijven – Inzichten van ervaringsdeskundigen

'Neem gezamenlijk barrières weg voor duurzaam bouwen'

'Neem gezamenlijk barrières weg voor duurzaam bouwen'