Hoe een bakkerscafé uit Nijmegen besloot haar impact te meten: met de billen bloot

Dutch Green Building Week staat in het teken van het thema impact. DGBC ging daarom op zoek naar partijen die dit thema hebben omarmd. Bakkercafé Brood op de Plank bijvoorbeeld. Dit café uit Nijmegen is een onderneming met een maatschappelijke missie. Maar draagt het café ook écht een steentje bij aan de samenleving? Volgens bedrijfsleidster Eva Walraven is het belangrijk om transparant te zijn over wat je doet en wat de effecten daarvan zijn. Ze besloot het uit te zoeken en liet een impactmeting uitvoeren. Wat zijn haar ervaringen? Een gesprek over verantwoording afleggen, keuzes maken en met de billen bloot durven gaan.  

Lees het complete artikel in het DGBC Magazine IMPACT.

Gerelateerd

Klop Beheer ziet zichzelf als voorlichter. ‘Wij zitten aan de knoppen en soms willen we daarmee een punt maken’

Klop Beheer ziet zichzelf als voorlichter. ‘Wij zitten aan de knoppen en soms willen we daarmee een punt maken’

Deel jouw Paris Proof-tool via DGBC

Deel jouw tool voor CO2-reductie

CSRD biedt kansen en uitdagingen voor bedrijven – Inzichten van ervaringsdeskundigen

CSRD biedt kansen en uitdagingen voor bedrijven – Inzichten van ervaringsdeskundigen