Inzenden voor Europe Regional Leadership Awards kan vanaf nu

De WorldGBC organiseert de Europe Regional Leadership Awards. Inzenden voor deze prestigieuze prijs kan vanaf nu. De inschrijftermijn sluit op 26 juni 2015. Alle participanten kunnen meedoen. Het gaat om drie verschillende categorieën. De winnaars zullen in oktober op het Greenbuild Congres in Verona worden bekendgemaakt.

Business Leadership in duurzaamheid

Bedrijven die echt werk hebben gemaakt om duurzaamheid te integreren in hun bedrijfvoering komen voor deze categorie in aanmerking. Duurzaamheid (sociaal, economisch en milieu) draagt bij aan de verduurzaming van de gebouwde omgeving.

Leiderschap in projecten

Ook projecten kunnen worden genomineerd. Het moeten projecten zijn die ten minste 12 maanden in gebruik zijn, maar niet ouder zijn dan drie jaar. Ook moet het project een BREEAM-NL keurmerk hebben behaald. Ook grote renovaties kunnen worden ingediend.

Leiderschap in de publieke sector

Wanneer overheden werk maken van verduurzaming in de gebouwde omgeving, kan ook aanspraak op deze award worden gemaakt. Stappen kunnen op veel verschillende gebieden gemaakt worden. Een duurzaam beleid op het gebied van vastgoed, onderzoeksprogramma's van bijvoorbeeld universiteiten, een duurzaam lesprogramma; alles is mogelijk. 

Lees meer Europe Regional Leadership Awards op de site van de WorldGBC.

Gerelateerd

Deel jouw Paris Proof-tool via DGBC

Deel jouw tool voor CO2-reductie

CSRD biedt kansen en uitdagingen voor bedrijven – Inzichten van ervaringsdeskundigen

CSRD biedt kansen en uitdagingen voor bedrijven – Inzichten van ervaringsdeskundigen

'Neem gezamenlijk barrières weg voor duurzaam bouwen'

'Neem gezamenlijk barrières weg voor duurzaam bouwen'