Maak kennis met conceptversie gedragscode Bewust Bouwen

BREEAM-NL Assessoren en andere geïnteresseerden zijn op op 4 februari van harte uitgenodigd om te komen ruiken en proeven aan de conceptversie van de nieuwe gedragscode Bewust Bouwen. Op 1 april wil Buwuste Bouwers de gedragscode Bewuste Bouwers lanceren. Door te voldoen aan de gedragscode kunnen punten voor het BREEAM-NL worden behaald. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan door een mail te sturen met je naam, functie en bedrijf aan info@bewustebouwers.nl. Er is plaats voor 50 personen.   

Nieuwe Gedragscode

In de afgelopen maanden zijn ervaringen gedeeld met de huidige norm. Er is heel veel input verkregen. In interactieve bijeenkomsten werd duidelijk wat belangrijk is om te behouden en wat gewijzigd kan of zelfs moet worden. Via een korte enquête en oproepen in de Bewuste Bouwers-nieuwsbrief gaven verschillende Bewuste Bouwers aan waar zij belang aan hechten. Tijdens audits en persoonlijke gesprekken werd duidelijk wat je bereikt met het gebruiken van de gedragscode van Bewuste Bouwers. Met deze input is de gedragscode verduidelijkt, aangescherpt en verder passend bij de huidige en toekomstige bouwplaatsen gebracht. Zo zijn de namen van de 5 pijlers gewijzigd naar Omgeving, Verzorgd, Veilig, Duurzaam en Vakmensen.

Toetsen

Graag wil Bewuste Bouwers het concept toetsen. Hoe denk je over de aanpassingen? Mogen ze nog scherper of juist abstracter geformuleerd? Kom op 4 februari naar Amersfoort voor een sneakpreview. Stel alle vragen en geef je mening over het resultaat. 

Wat: Concept versie gedragscode Bewuste Bouwen

Waar: VolkerWessels Academy, Podium 9, 3826 PA Amersfoort

Wanneer: 4 februari 2016

Tijd: 15.00-17.00 uur

Wie: Bouwbedrijven, opdrachtgevers, adviseurs, auditoren en mysteriebezoekers.   

 

Gerelateerd

BREEAM Awards

BREEAM Awards 2025: maak kans op internationale prijzen voor jouw project of organisatie

BDO: “We maken verduurzaming onderdeel van bedrijfsvoering”

BDO: “We maken verduurzaming onderdeel van bedrijfsvoering”

Overstroomde weg met auto's deels onder water

Nieuw trainingstraject biedt inzicht in klimaatrisico’s bestaand vastgoed