Startevent Circulaire Energierenovaties

Ben jij op zoek naar circulaire oplossingen voor het terugdringen van de energiebehoefte van jouw gebouw of heb je oplossingen die hier aan kunnen bijdragen? Neem dan deel aan het Startevent Circulaire Energierenovaties op vrijdagmiddag 10 maart 2023 bij C-Beta in Hoofddorp.

Om de energietransitie toekomstbestendig te maken, moet je ook rekening houden met de milieu-impact van de bouwactiviteiten en materialen die nodig zijn voor deze ‘energierenovaties’. Een breed consortium vanuit de bouwsector brengt in opdracht van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat de oplossingsrichtingen in kaart.

Heb jij interesse in dit onderwerp? Kom dan naar het startevent voor interessante presentaties, paneldiscussies en om andere partijen te leren kennen die zich met dit thema bezighouden.

Bekijk het programma en meld je aan op
Startevent Circulaire Energierenovaties | C-Bèta (c-beta.nl)

Het consortium dat oplossingsrichtingen voor circulaire energierenovaties in kaart brengt bestaat uit Copper8, W/E adviseurs, LBP sight, Alba Concepts, SGS search, Nibe, Metabolic, TKI Urban Energy, Dutch Green Building Council, Nieman, TU Eindhoven, TU Delft en het Transitieteam Circulaire Bouweconomie.

Gerelateerd

CSRD biedt kansen en uitdagingen voor bedrijven – Inzichten van ervaringsdeskundigen

CSRD biedt kansen en uitdagingen voor bedrijven – Inzichten van ervaringsdeskundigen

'Neem gezamenlijk barrières weg voor duurzaam bouwen'

'Neem gezamenlijk barrières weg voor duurzaam bouwen'

Uitreiking BREEAM Awards 2024

5 Nederlandse winnaars bij uitreiking BREEAM Awards 2024