Sterrenregen tijdens de Dutch Green Building Week

Tijdens de officiele opening van de Dutch Green Building Week zijn er maar liefst drie BREEAM-NL certificaten uitgereikt. Het betrof ook heel bijzondere.

Schiphol Trade Park

Bij twee BREEAM-NL certificaten gaat het om een gebiedsontwikkeling. Het vier sterren BREEAM-NL Gebiedsontwikkeling certificaat werd behaald door de projectorganisatie van het Schiphol Trade Park. Dick van der Horst, directeur van SADC en projectbetrokkenen kwamen het certificaat in ontvangst nemen.

Locatie Valkenburg

Een ander BREEAM-NL Gebiedsontwikkeling certificaat was eveneens een bijzondere. Locatie Valkenburg bij Katwijk behaalde maar liefst vijf sterren. Daar waren Eva Klein Schiphorst, directeur Transacties en Ontwikkeling van het Rijksvastgoedbedrijf en Wethouder gemeente Katwijk Klaas Jan van der Bent erg trots op. Omdat het maar liefst vijf sterren ontving. Maar zeker omdat het om de ontwikkeling van woningbouw gaat. Het is uniek in Nederland dat een dergelijk omvangrijk woningbouwgebied duurzaam wordt ontwikkeld met het duurzaamheidskeurmerk BREEAM-NL.

Flight Forum

Het Flight Forum 1 bg  van Deloitte ontving een 4 sterren BREEAM-NL In-Use certificaat. Eveneens uniek, omdat deze score is behaald op het gebruik van het gebouw. Lid van de Board van Deloitte, Mennolt Beelen, kwam speciaal naar Arnhem om het certificaat in ontvangst te nemen.

Gerelateerd

CSRD biedt kansen en uitdagingen voor bedrijven – Inzichten van ervaringsdeskundigen

CSRD biedt kansen en uitdagingen voor bedrijven – Inzichten van ervaringsdeskundigen

'Neem gezamenlijk barrières weg voor duurzaam bouwen'

'Neem gezamenlijk barrières weg voor duurzaam bouwen'

Uitreiking BREEAM Awards 2024

5 Nederlandse winnaars bij uitreiking BREEAM Awards 2024