Ronald Huikeshoven vertrekt als bestuurslid van DGBC

Ronald Huikeshoven gaat het bestuur van Dutch Green Building Council verlaten. Huikeshoven is benoemd tot voorzitter van NEPROM en doet daarom per 1 oktober afstand van zijn rol als DGBC-bestuurslid. 

Huikeshoven is directievoorzitter van gebiedsontwikkelaar AM en door de jaren heen actief in besturen van verschillende organisaties, waaronder DGBC. In iedere rol is verduurzaming zijn missie. “Werken aan een duurzame toekomst, dat is en blijft mijn inzet. NEPROM en DGBC zullen elkaar daarbij zeker verder versterken.” 

Aanjager van duurzaam gebouwde omgeving 

De afgelopen vier jaar zette Huikeshoven zich als bestuurslid in voor DGBC en haar doel om de gebouwde omgeving toekomstbestendig te maken. Bestuursvoorzitter Rutger Schuur reageert op zijn aanstaande vertrek: "Al jarenlang is Ronald Huikeshoven een aanjager van een duurzaam gebouwde omgeving. De afgelopen vier jaar heeft hij dit ook gedaan als bestuurder van Dutch Green Building Council, waarvoor wij hem zeer dankbaar zijn. Ronald is naast een bevlogen bestuurder een geweldig persoon om mee te werken. Ik wens hem veel succes toe, ook in zijn nieuwe rol als voorzitter van NEPROM." 

Het bestuur van DGBC bestaat vanaf 1 oktober uit Rutger Schuur (voorzitter), Hellen van der Plas, Dirk Dekker, Lieske van Pelt en Jeroen Pels. 

Gerelateerd

69 huurwoningen verduurzaamd tot Paris Proof in Houten

69 huurwoningen verduurzaamd tot Paris Proof in Houten

Bestaande bouw grachtenpanden

EPBD IV verklaard: het uitfaseren van slechte energielabels per 2030