Turner & Townsend ondertekent participantschap DGBC

Turner & Townsend heeft zich vandaag als participant aangesloten bij Dutch Green Building Council (DGBC), de grootste netwerkorganisatie in Nederland voor duurzaam bouwen.

Missie

Met het participantschap ondersteunt Turner & Townsend de missie van DGBC: de verduurzaming van de gebouwde omgeving. De missie van DGBC sluit naadloos aan op de strategie van het adviesbureau, die gericht is op het samen met opdrachtgevers en partners creëren van een duurzame werk en leefomgeving en de transitie naar een circulaire economie te ondersteunen. Rob Lith, Directeur Vastgoed: “Wij willen graag samen met Dutch Green Building Council werken aan een vitale wereld”.


Turner & Townsend heeft kantoren in 44 landen en richt zich op duurzame en innovatieve nieuwbouw en renovatieprojecten in de vastgoed, infrastructuur en energie sector. Luke Bartolo, Directeur voor de Benelux gaf aan: ”Als participant van DGBC zijn we goed op de hoogte van duurzame ontwikkelingen in Nederland en delen we op onze beurt onze internationale expertise.” Rob Lith: “Onze ambitie is om volgend jaar heel concreet te kunnen zeggen wat we samen hebben bereikt”.

Over Turner & Townsend

Turner & Townsend is een internationaal adviesbureau, dat zich heeft gespecialiseerd op project- en programmamanagement en bouwkosten advies. Vanuit het kantoor in Amsterdam helpen 70 collega’s opdrachtgevers in Nederland, België en Luxemburg om hun plannen en ambities te ontwikkelen en te realiseren; Samen bouwen aan een duurzame samenleving en slim omgaan met beschikbare middelen.

Gerelateerd

Klop Beheer ziet zichzelf als voorlichter. ‘Wij zitten aan de knoppen en soms willen we daarmee een punt maken’

Klop Beheer ziet zichzelf als voorlichter. ‘Wij zitten aan de knoppen en soms willen we daarmee een punt maken’

Deel jouw Paris Proof-tool via DGBC

Deel jouw tool voor CO2-reductie

CSRD biedt kansen en uitdagingen voor bedrijven – Inzichten van ervaringsdeskundigen

CSRD biedt kansen en uitdagingen voor bedrijven – Inzichten van ervaringsdeskundigen